Een nieuwe deur kiezen

Wanneer u nieuwe kozijnen neemt, dan zal u ook nieuwe ramen en een nieuwe (kunststof) deur moeten kiezen. Zeker wanneer u kiest voor kunststof kozijnen, want dan is het niet waarschijnlijk dat uw houten deur past in uw nieuwe kozijnen. Niet alleen qua maten, maar ook qua stijl. Kunststof kozijnen komen in alle kleuren en maten voor, maar allemaal brengen ze hoogwaardige isolatie en extra veiligheid. Wanneer u kunststof kozijnen combineert met houten deuren, dan verliest u een belangrijk deel van de voordelen van uw prachtige kozijnen. De deur zal bijvoorbeeld zwakker zijn dan het kozijn er om heen, hij zal minder goed isoleren en daar komt nog eens bij dat hout behoorlijk onderhoudsgevoelig is.

Een nieuwe deur van kunststof kiezen

Wanneer u de keuze maakt om ook een kunststof deur te nemen, kijk dan eens in het uitgebreide aanbod van Raam Wereld. Wij bieden al jaren de mooiste kunststof kozijnen en deuren aan in Nederland. U bent ook welkom in onze showroom in Enschede, hier staan veel verschillende deuren uitgestald zodat u makkelijk een keuze kan maken voor een deur die bij u en uw woning past.

Waar moet u rekening mee houden bij uw keuze

Wanneer u wilt gaan kiezen voor een nieuwe deur, dan zal u met een aantal zaken rekening moeten houden. Ten eerste wilt u een veilige deur, waar een ongewenst persoon ook echt buiten gehouden wordt. Gelukkig worden de meeste kunststof deuren, kozijnen en ramen voorzien van een Politie Keurmerk Veilig Wonen. De dievenklauwen zijn dan ook geïntegreerd in zowel de deuren, ramen en de kozijnen. Er is bijna geen veiligere keuze dan kunststof deuren en ramen van Raam Wereld. De volgende overweging is de isolatie waarde. U wilt natuurlijk dat uw nieuwe kozijnen, ramen en deuren geld voor u verdienen. Wanneer u ook nog eens kiest voor HR++ glas dan zal u zien dat u over de komende jaren uw investering snel terug zal verdienen. Niet alleen bespaart u op uw stookkosten, maar u zal ook besparen op uw onderhoud.

Kunststof, een keuze voor gemak

Zoals ongetwijfeld bekend, moeten houten kozijnen, ramen en deuren regelmatig onderhouden worden. U zal ze eens per zoveel tijd moeten schuren en opnieuw laten schilderen. Dit onderhoud is veel werk, en daarom ook behoorlijk prijzig. Daar staat tegenover dat wanneer u kiest voor kunststof kozijnen, ramen en deuren, dat u praktisch geen onderhoudskosten meer maakt. Om ze schoon te maken heeft u slechts een sopje en een zachte doek nodig. Schuren en schilderen is helemaal verleden tijd. De kunststof kozijnen van Raam Wereld zijn gegarandeerd 10 jaar kleur vast, en in de praktijk blijkt deze periode veel langer te zijn. De investering voor nieuwe kunststof deuren, ramen en kozijnen verdient u dus snel terug. Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan