Kunststof voordeur

De eerste en misschien wel meest belangrijke indruk van uw woning.

Om maar meteen ‘met de deur in huis te vallen’: de voordeur geeft de eerste indruk van uw huis, dat zult u met ons eens zijn. Een oude, versleten deur, een barst in een raampje, spinrag dat er al vijf jaar lijkt te zitten; dat is niet wat we willen natuurlijk. Samen met zaken als de juiste verlichting, een origineel bijpassende huisnummeraanduiding en een mooi verzorgd paadje bij uw voortuin is een (kunststof) voordeur toch wel hét visitekaartje van elke woning.

Bent u toe aan een nieuwe voordeur, of wilt u de waarde van uw huis laten stijgen voor uzelf of voor potentiële kopers, dan helpen wij van Raam Wereld u graag bij het maken van een juiste keuze. Op een prettige en vrijblijvende manier kunnen onze verkoopadviseurs u van dienst zijn op gebieden als vormgeving, kleur, het deurbeslag, plaatsing en leveringstijd en de prijs. Raam Wereld heeft een grote keuze, waarbij altijd wel een voordeur naar uw gading is te vinden. Neem gerust een kijkje op deze website of kom lang in onze showroom, waar wij u onder het genot van een kopje koffie graag van dienst zijn.

 

Kunststof voordeur van klassiek tot modern

Raam Wereld biedt u een keus aan prachtige voordeuren in de stijl van uw woning, een ruim assortiment aan kunststof deuren in uiteenlopende soorten, van klassiek voor een wat ouder huis tot modern voor de eigentijdse woning, zodat uw woning weer een goed visitekaartje krijgt.

De kunststof voordeuren van Raam Wereld zijn vervaardigd van duurzame en hoog kwalitatieve materialen. De structuur en kleur van de voordeur blijft in lengte van jaren en onder alle weersomstandigheden altijd behouden. Tevens zorgen wij bij de aankoop van een voordeur voor het bijpassend deurbeslag en een brievenbus. Dit kan in de vorm van een complete set in een gelijksoortige stijl, zodat voordeur en de bijbehorende elementen één stijl vormen.

 

Vele voordelen

Ook worden onze voordeuren voorzien van het beste hang- en sluitwerk, waardoor een inbreker in één oogopslag ziet dat hij beter een ander huis kan uitzoeken omdat forcering veel te veel tijd in beslag zal nemen. De huidige generatie kunststof deuren werkt niet alleen inbraakwerend maar ook nog eens brandvertragend; u hebt in dat geval dus een alleszins veilige voordeur.

Nog even in een notendop de voordelen van een kunststof voordeur: kunststof is nagenoeg onderhoudsarm, heel af en toe reinigen met een lauwwarm sopje volstaat. U hoeft dus geen tijd en geld meer te steken in een vijfjaarlijkse schilder- of beitsbeurt. Ook gaat een kunststof deur tientallen jaren mee, zodat u wellicht maar één maal in uw leven een voordeur hoeft te laten plaatsen. Ook is het duurzaam en milieuvriendelijk materiaal en is het tegenwoordig leverbaar met een niet van echt te onderscheiden houtnerfstructuur.

Maak een vrijblijvende afspraak met de adviseurs van Raam Wereld voor een optimale keuze voor uw woning of bedrijfspand! Heeft u verder nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op!

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan