Tips & Tricks

Handige dingen om te weten voor je kunststof kozijnen gaat kopen

Kunststof schuifpuien maken: voordelen en tips

Kunststof schuifpuien maken: voordelen en tips

Tips voor het kiezen van de juiste schuifpui Bij het kiezen van een kunststof schuifpui zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Zo is het belangrijk om de juiste maat te kiezen voor je ruimte en rekening te houden met de openingsrichting

Lees meer
Kunststof kozijnen kopen: waarom het een slimme investering is

Kunststof kozijnen kopen: waarom het een slimme investering is

Kunststof kozijnen zijn een slimme investering voor elke woning. Ze bieden duurzaamheid, energie-efficiëntie en een lange levensduur. Door rekening te houden met de belangrijke factoren bij het kiezen van kozijnen en ze professioneel te laten installeren, kun je jarenlang genieten van de voordelen van je nieuwe kunststof kozijnen

Lees meer
Lagere maandlasten door energiebesparing

Lagere maandlasten door energiebesparing

Je doel is onder andere om energie te besparen toch? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten tijdens je oriëntatiefase. Kijk goed naar de U-waarde van het kunststof kozijnen en zorg ervoor dat deze waarde lager is dan 1,5.

Lees meer
Verkeerde vooroordelen over kunststof kozijnen

Verkeerde vooroordelen over kunststof kozijnen

Tegenwoordig kun je als klant zelf veel invloed hebben op hoe jouw kozijn eruit gaat zien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de stijl ‘modern of klassiek’ en er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden qua textuur en kleur. We hebben zelfs klanten die gekozen hebben voor rode kozijnen maar ook antraciet.

Lees meer

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan